Kaputechnika, szekcionált garázskapu, billenő kapu, ipari garázskapu Budapest, 22.kerület (XXII.kerület) közelében

1986 óta foglalkozunk acélszerkezetek gyártásával, épületlakatos munkák végzésével. Az eltelt hosszú idõ alatt széleskörű tapasztalatra tettünk szert. Igényesen dolgozunk, a vállalt határidőket betartjuk. Vállaljuk kerítések, kapuk, úszókapuk, ipari méretû úszókapuk, szárnyaskapuk, lépcsők, korlátok, védőrácsok, biztonsági ajtók, garázskapuk, portálok, erkély- és teraszbeépítések, előtetők, galériák, reklámhordozók, kovácsoltvas jellegű munkák, egyedi tervezésű gépek, egyedi vasszerkezetek gyártását, helyszíni szerelését, Budapest, 22.kerület (XXII.kerület) közelében. Társasházak megrendelésére többek között gyártottunk úszókapukat, kapukat automatikával ellátva, bejárati kapukat – portálokat (igény esetén mágnes zárral), folyosó ajtókat, biztonsági rácsokat, lábtörlő rácsokat, előtetőket (íves polikarbonát borítással is), kéményseprő létrákat, kerékpártárolókat, pincerész lezárásokat, vállaljuk olajfékek felszerelését, végzünk teljeskörű felújítási, műemlék jellegű felújítási, javítási- és karbantartási munkálatokat, Budapest, 22.kerület (XXII.kerület) közelében.

Szekcionált garázskapu Budapest, 22.kerület (XXII.kerület) közelében

Ez egy olyan típusú garázskapu, amelyet egy sor panelekből álló szekciókból állítanak össze, amelyek nyitott állapotban vízszintesen helyezkednek el a garázsfalon. A kapu a panelek egymásra helyezésével nyílik és záródik, és az összeszerelés függőleges sínekkel és görgőkkel történik. A szekcionált garázskapuk megbízhatóak, kényelmesek és nem utolsó sorban biztonságosak is. A legtöbb típusa automatizált, és lehetővé teszi a garázskapu nyitását, zárását a garázsban vagy a kocsiból. Emellett az ilyen típusú garázskapuk jól szigetelnek, így segítenek a garázsban tartott járművek és eszközök hőmérsékletének megőrzésében.

Billenő kapu Budapest, 22.kerület (XXII.kerület) közelében

Ez egy olyan típusú kapu, amely egy sínen mozogva nyílik és záródik. Legtöbb esetben fából, acélból vagy alumíniumból készülnek, és lehetnek egyszárnyúak vagy kétszárnyúak. Az egyszárnyú billenő kapuk egyetlen panelből állnak, amely amikor a kaput kinyitják, egy sínen mozogva billenődik ki. A kétszárnyú billenő kapuk két panelből állnak, amelyek a közepén találkoznak, és amikor a kaput kinyitják, mindkét panel kifelé billen. Olyan helyeken használják a billenő kapukat, ahol a kapu magassága meghaladja a normálisan elvárható méretet, és ott ahol a kapu könnyű kezelhetősége és tartóssága fontos szerepet játszik. A kapu nyitása és zárása általában kézzel történik, de lehetőség van automatizálásra is.

Ipari garázskapuk Budapest, 22.kerület (XXII.kerület) közelében

Az ipari garázskapuk olyan nagy méretű és erős garázskapuk, amelyeket ipari, kereskedelmi vagy közösségi ingatlanokban használnak. Az ipari garázskapuk lehetnek szekcionáltak, tekercsesek, billenősek vagy harmonikaajtósak. Az ipari garázskapuknak általában nagyobb nyitási és záróerővel kell rendelkezniük, hogy képesek legyenek megbirkózni a nehéz terhekkel vagy a nagy méretű járművekkel. A kapukat általában automata rendszerrel szerelik fel, hogy lehetővé tegyék a könnyű nyitást és zárást, valamint az esetleges károk minimalizálását. Az ipari garázskapuk készülhetnek acélból, alumíniumból, fa utánzatú anyagokból vagy műanyagból is. Az ipari garázskapuknak általában magasabb szintű szigetelő képességgel kell rendelkezniük, mint a lakossági garázskapuknak, hogy megvédjék az épületet az időjárás hatásaitól és a zajtól.

Hörmann termékek értékesítése Budapest, 22.kerület (XXII.kerület) közelében

 • Hörmann garázskapu-meghajtások
  • A kényelmes és gyors SupraMatic, a kedvező árú ProMatic és a tápellátás nélküli garázsoknál a ProMatic Akku meghajtással a Hörmann innovatív meghajtástechnikát kínál.
 • Hörmann gyorskapuk Budapest, 22.kerület (XXII.kerület) közelében
  • E széles program magában foglalja a függőlegesen vagy vízszintesen nyíló rugalmas kapulappal rendelkező átlátszó kapukat, akár szekcionált vagy redőnykapuval kombinálva is, valamint az erőteljes és masszív, könnyen szervizelhető, sík felületű, alumínium profilból gyártott spirálkapukat is.
 • Hörmann gyűjtőgarázs-kapuk
  • Az erős kapuszerkezet egyedi kialakítási lehetőségeket nyújt, a számos burkolatvariáció által, lehet például  lyuklemezes, vagy lamellás burkolatú, illetve  a helyszíni burkoláshoz is előkészített.
 • Hörmann szekcionált kapuk Budapest, 22.kerület (XXII.kerület) közelében
  • Az elegáns automata szekcionált kapu függőlegesen felfelé nyílik. Így nagyobb tér áll rendelkezésre a garázsban és a garázs előtt is, valamint a teljes áthajtóút szabaddá válik. A szekcionált kapuk beépítésénél a nyílás alakja nem játszik szerepet, valójában mindegy, hogy a nyílás négyszögletes, letört-sarkú, körszegmenses vagy köríves formájú, így ideális megoldást jelentenek garázskapu felújítás és csere esetén is.
 • Hörmann ipari szekcionált kapuk
  • A 50-es sorozat kapui széleskörű választékkal, esztétikus külső  megjelenéssel és minősített biztonsággal rendelkeznek. A Compact szekcionált kapuk ideális megoldást jelentenek az üveghomlokzatos és bevilágító kupolás, világos csarnokok lezárására, hiszen  az egyes lamellákat a szemöldök mögött függőlegesen állítva egymás mögé gyűjtik.
 • Hörmann kaputömítések Budapest, 22.kerület (XXII.kerület) közelében
  • A Hörmann ponyvás kaputömítések illeszkednek valamennyi  tehergépjármű méretéhez, ezért univerzálisan alkalmazhatók. A kiváló minőségű felső- és oldalponyvák, az összenyomható horganyzott keretre szerelve, stabil, rugalmas és szakadásálló szerkezetet alkotnak. A ponyvákat  és a keretelemeket könnyen szerelhető, összecsavarozható elemként készítik. Ebből adódóan  cseréjük is problémamentes és csekély költséggel jár. A speciális felhasználáshoz készülő  felfújható kaputömítések, és párnás kaputömítések teszik teljessé az átfogó termékprogramot.
 • Hörmann oldalra futó szekciónált kapuk
  • A 42 mm vastag, PU-kihabosított paneleket felül a stabil, dupla futógörgők, alul a lekerekített aljzatsín biztonságosan és precízen megvezeti. A mindkét végén nyitott szerkezet révén az aljzati sín egyszerűen tisztán tartható.

Sommer termékek értékesítése Budapest, 22.kerület (XXII.kerület) közelében

Came termékek értékesítése Budapest, 22.kerület (XXII.kerület) közelében

Novoferm termékek értékesítése Budapest, 22.kerület (XXII.kerület) közelében

Kling termékek értékesítése Budapest, 22.kerület (XXII.kerület) közelében

 • Kazettás mintázatú garázskapu QUADRA Budapest, 22.kerület (XXII.kerület) közelében
  • Külső oldalon kazettás, belső oldalon vízszintesen bordázott kivitelű szekcionált kapu.
 • Vízszintesen bordás garázskapu LINEA
  • Külső- és belső oldalon is vízszintesen bordázott kivitelű szekcionált kapu.

 

KAPCSOLAT

KAPUCENTER – KAPUTECHNIKA

Bemutatóterem: 1205 Budapest, XX., Határ út 90.

Szűrösné Kéri Katalin
E-mail: kata.szuros@gmail.com
Mobil: 06-30-9213-560,
06-20-958-43-98