Hörmann, Sommer, Kling, Motorline kapuk, beltéri ajtók és garázskapu szettek értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

Hörmann kapuk, beltéri ajtók és garázskapu szettek értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

Hörmann acéltokok értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

Széles termékskála, specializáltság, ugyanakkor magas fokú rugalmasság  és a legmodernebb gyártás teszi lehetővé, a kérések  gyors és átfogó teljesítését.

Hörmann beltéri ajtók értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

Berry billentyűkapuk értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

A sokféle motívumból bizonyára Ön is ki tudja választani az igényeinek leginkább megfelelő garázskaput. A mellékelt prospektus átfogó ismereteket nyújt a garázskapukról, de természetesen  a Hörmann szakkereskedő is teljes körű tanácsadással áll rendelkezésre.

Hörmann biztonsági ajtók értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

Hörmann előtétzsilipek értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

A teljes előzsilip a következőkből áll: alépítmény rámpakiegyenlítővel, fal- és mennyezeti- borítás, rakodónyílás kaputömítéssel. A hőszigetelt Hörmann ipari kapuval összeépített előtétzsilip különösen ajánlott hőmérséklet-érzékeny áruk rakodásánál. Ezeknél a tehergépkocsik mind 90°-os szögben, mind oldalról hegyes szögben dokkolhatnak. Az előtétzsilipek szállíthatók egyesével, de sorbarendezett változatban is.

Hörmann garázskapu-meghajtások értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

A kényelmes és gyors SupraMatic, a kedvező árú ProMatic és a tápellátás nélküli garázsoknál a ProMatic Akku meghajtással a Hörmann innovatív meghajtástechnikát kínál.

Hörmann gyorskapuk értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

E széles program magában foglalja a függőlegesen vagy vízszintesen nyíló rugalmas kapulappal rendelkező átlátszó kapukat, akár szekcionált-vagy redőnykapuval kombinálva is, valamint az erőteljes és masszív, könnyen szervizelhető, sík felületű, alumínium profilból gyártott spriálkapukat is.

Hörmann gyűjtőgarázs-kapuk értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

Az erős kapuszerkezet egyedi kialakítási lehetőségeket nyújt, a számos burkolatvariáció által, lehet például  lyuklemezes, vagy lamellás burkolatú, illetve  a helyszíni burkoláshoz is előkészített.

Hörmann garázskapu-meghajtások értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

A kényelmes és gyors SupraMatic, a kedvező árú ProMatic és a tápellátás nélküli garázsoknál a ProMatic Akku meghajtással a Hörmann innovatív meghajtástechnikát kínál.

Hörmann ipari szekcionált kapuk értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

A 50-es sorozat kapui széleskörű választékkal, esztétikus külső  megjelenéssel és minősített biztonsággal rendelkeznek. A Compact szekcionált kapuk ideális megoldást jelentenek az üveghomlokzatos és bevilágító kupolás, világos csarnokok lezárására, hiszen  az egyes lamellákat a szemöldök mögött függőlegesen állítva egymás mögé gyűjtik.

Hörmann kaputömítések értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

A Hörmann ponyvás kaputömítések illeszkednek valamennyi  tehergépjármű méretéhez, ezért univerzálisan alkalmazhatók. A kiváló minőségű felső- és oldalponyvák, az összenyomható horganyzott keretre szerelve, stabil, rugalmas és szakadásálló szerkezetet alkotnak. A ponyvákat  és a keretelemeket könnyen szerelhető, összecsavarozható elemként készítik. Ebből adódóan  cseréjük is problémamentes és csekély költséggel jár. A speciális felhasználáshoz készülő  felfújható kaputömítések, és párnás kaputömítések teszik teljessé az átfogó termékprogramot.

Hörmann oldalra futó szekcionált kapu értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

Dupla futógörgők: A 42 mm vastag, PU-kihabosított paneleket felül a stabil, dupla futógörgők, alul a lekerekített aljzatsín biztonságosan és precízen megvezeti. A mindkét végén nyitott szerkezet révén az aljzati sín egyszerűen tisztán tartható.

Ujjbecsípés elleni védelem kívül-belül: A lamellaátmeneteknél a lamellák és a zsanérok optimálisan összehangolt alakja megakadályozza a véletlenszerű ujjbecsípődést.

Dupla lekapcsolóautomatika: A megbízható lekapcsolóautomatika mind a kapu nyitása, mind annak zárása során hatékony. A nyílásba és a fali megvezetésbe kerülő váratlan akadály esetén azonnal leállítja a kaput. Így védi a személyeket a sérülésektől, a járműveket és tárgyakat a károsodásoktól.

Hörmann RollMatic garázs-redőnykapu értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

A meghajtás a könnyű karbantartás érdekében a konzolon kívülre van felszerelve. A RollMatic-kapu indulása és megállása különösen lágy és csendes, ez óvja a kaput. Belső nyomógomb és garázs-megvilágítás már a vezérlésházba van integrálva.

Hörmann szekcionált kapuk értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

Az elegáns automata szekcionált kapu függőlegesen felfelé nyílik. Így nagyobb tér áll rendelkezésre a garázsban és a garázs előtt is, valamint a teljes áthajtóút szabaddá válik. A szekcionált kapuk beépítésénél a nyílás alakja nem játszik szerepet, valójában mindegy, hogy a nyílás négyszögletes, letört-sarkú, körszegmenses vagy köríves formájú, így ideális megoldást jelentenek garázskapu felújítás és csere esetén is. A prospektus átfogó ismereteket nyújt a garázskapukról, de természetesen a Hörmann szakkereskedők is teljes körű tanácsadással állnak rendelkezésre.

Hörmann többcélú ajtók értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

A mellékelt „Multifunkciós ajtók” prospektus átfogó ismereteket nyújt a tűzgátló, füstgátló, hanggátló és biztonsági ajtó széles körű termékprogramjáról. A „Kapuk és ajtók a lakóházba” prospektus segíti a helyes ajtóválasztást biztonságos pincebejárat, a nedves terek vagy hobbiszobák, a gyermek- vagy ifjúsági szobák, a tetőtérbeépítés vagy a garázs és a ház közötti átjárók vásárlása esetén.

Hörmann tűzgátló ajtók értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

A biztonságos mentést és menekülést szolgáló, füstgátlással rendelkező tűzgátló tolókapukat a DIN 18095 szabvány szerint is bevizsgálták. Ajánlott minden olyan nagy gyalogosforgalommal bíró területre, ahol tűz esetén az emberek számára életveszélyes gázok terjedésével kell számolni. A gyors személyi átjáráshoz és kis szállítókocsikkal való áthaladáshoz ajánlott az integrált átjáróajtóval ellátott tűzgátló tolókapu. Az integrált átjáróajtók, tűzgátlási okok miatt, alapvetően csúszósínes ajtócsukóval vannak felszerelve.

Hörmann udvari tókapuk értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

Előnye: csak minimális alapozási munka szükséges. Nincs vezetősín-szerelés, nincs zavar a kapu futásában jég, hó vagy durva szennyeződés esetén sem.

Hörmann udvarikapu-meghajtások értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

A Hörmann udvarikapu-meghajtások a nyitás és a zárás minden fázisában biztonságosak. Így a kapu azonnal megáll hirtelen fellépő akadályok esetén. Kiegészítő biztonságot nyújt a fénysorompó, mely érintkezés nélkül felismeri a személyeket vagy tárgyakat. A fénysorompó egyszerűen és elegánsan integrálható a biztonsági vezérlőoszlopba, és az áthajtóútra helyezhető, hogy növelje a szárnyas- vagy tolókapu mozgástartományának biztonságát.

Kling garázskapuk értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

Kling Kazettás mintázatú garázskapu QUADRA értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

Külső oldalon kazettás, belső oldalon vízszintesen bordázott kivitelű szekcionált kapu. Választható alapszín: Törtfehér

King Vízszintesen bordás garázskapu LINEA értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

Külső- és belső oldalon is vízszintesen bordázott kivitelű szekcionált kapu.

Motorline garázskapu, tolókapu és kapumotor szettek értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

MOTORLINE GARÁZSKAPU MOTOR SZETT ROSSO EVO 060 CF értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

A ROSSO EVO 60 motor egy lakossági garázskapu motor szekcionált garázskapukhoz, 3200 mm-es láncos acél sínnel.

MOTORLINE GARÁZSKAPU MOTOR SZETT ROSSO EVO 100 CF értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

A ROSSO EVO 100 motor egy lakossági garázskapu motor szekcionált garázskapukhoz.

MOTORLINE GARÁZSKAPU MOTOR SZETT ROSSO EVO 120 CF értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

A ROSSO EVO 120 motor egy lakossági garázskapu motor szekcionált garázskapukhoz.

MOTORLINE PROFESSIONAL BRAVO500R KAPUMOTOR SZETT értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

A BRAVO500 tolókapu motor egy klasszikus lakossági tolókapu motor 500kg kapusúlyig. Praktikus kis mérete és nagy ereje miatt az egyik legkedveltebb családi kertikapu motor.

SLIDE800A TOLÓKAPU MOTOR értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

A Slide800A tolókapu motor minden kiegészítő nélkül csak a motor önmagában.Rendelhető bordó és fekete házzal.

Sommer garázskapu, tolókapu, szárnyaskapu szettek, hajtóművek, kiegészítők értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

KAPU SZETT – Sommer – RUNner Tolókapu + 4m fogasléc értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

Főbb jellemzők: Tolókapukhoz 8 m-es kapuszélességig és 600 kg kaputömegig Üzemhányad: S3 40% Mágneses nyitás- és zárás oldali végálláskapcsolókkal 24V-os egyenáramú hajtómű, lassítással és akadályérzékeléssel Üzemmód: Automata záródás és részleges nyitás funkció Áramszünet esetén kulcsos kioldási lehetőség 112 programhelyes betűzhető kétcsatornás rádióvevővel Akku csomag csatlakoztatási lehetőség (áramszünet esetére) Kiegészítő tartozék: 4 m fogasléc (5829) Garancia: 5 év

Sommer S10473-00003 GIGAsedo 24.07 CI/S „9097” 1 fázisú, 230V-os hajtómű értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

Sommer – 3468V000 Vezérlőpanel ASB 6010 ROZETTÁS sorompóhoz értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

Sommer – S10455-00001 S9110 Tiga+ vezérlés értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

Sommer – STArter S2+ Tolókapu + 4m fogasléc kapu szett értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

Sommer – S12713-00005 Twist 350 Rapido Kétszárnyú, 3m-ig, 24V kapu szett értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

Sommer – S10473-00003 GIGAsedo 24.07 CI/S „9097” 1 fázisú, 230V-os hajtómű kapu szett értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

Sommer SP 900 Vibe Plus tolókapu nyitó hajtóműegység értékesítése Budapest, 20.kerület (XX.kerület) közelében

KAPCSOLAT

Motorizálás – Szekcionált kapuk – Görgőcsoportok

KAPUCENTER – KAPUTECHNIKA

Bemutatóterem: 1205 Budapest, XX., Határ út 90.

Szűrösné Kéri Katalin
E-mail: kata.szuros@gmail.com
Mobil: 06-30-9213-560,
06-20-958-43-98

Acélszerkezet gyártás

FERROGATE BT.

Szűrös Ferenc
E-mail: ferenc.szuros@gmail.com
Mobil: 06-20-9123-872
Telephely: 06-24-451-738
Cím: 2347. Halásztelek, Bolgárkertész u. 80.